FIRMAARRANGEMENTER

Alle kan lave en almindelig fest. Men det er ikke alle, der kan skabe unikke og helstøbte oplevelser, som gæsterne vil huske og snakke om.

Lad One Event Designers stå for din firmafest
og få noget ud over det sædvanlige.

FULLSERVICE + -

Vi er et fullservice eventbureau, der både arrangerer firmafester, men også hele dage eller weekender, der står i virksomhedens tegn. Vi leverer komplette løsninger uanset, om I skal holde reception, forkæle en håndfuld medarbejdere, lave teambuilding, holde en stor personalefest – eller weekend, og alt herimellem.

Vi kan kombinere festen om aftenen med inspirerende og sjove aktiviteter om dagen, som skaber et godt sammenhold kollegaer imellem. Og ønsker I det, kan vi også stå for både tilmelding, overnatning, transport og meget meget mere.

LOKATIONS & SCENOGRAFI + -

De rigtige rammer betyder alt! Derfor gør vi meget ud af at finde mere atypiske og skæve lokations, som ved første øjekast ikke emmer af fest. Vores research, netværk og mange års erfaring gør, at vi altid har masser af gode idéer – og vi ser muligheder, hvor andre ser begrænsninger. Vi kan transformere gamle lader, lagerbygninger og kedelige kantiner til et festfyrværkeri, der passer til lige netop dit arrangement. Det gør vi bl.a. gennem en unik og skræddersyet scenografi, som kan bestå af alt fra, vægge som er dækket af billeder og video matchende festens tema, til en indendørs festival med speciallavet bar, stor lysproduktion og foodtrucks – og alt herimellem. Det er kun fantasien, der sætter grænsen.

Er du mere til de traditionelle eventsteder eller til at afholde festen på virksomhedens eget domicil, så kan vi selvfølgelig også peppe disse op til en god fest.

AKTIVITETER + -

Vi skaber ikke kun fester, vi skaber oplevelser. Det gør vi bl.a. ved at integrere aktiviteter til et samlet arrangement, og det er på et af de punkter, hvor vi differentierer os fra mange andre eventbureauer.
Lad os bare tage vores “møllehjul” som eksempel. Her sørger vi for et antal aktiviteter – det kunne være Land Rover, lerdueskydning, kanorace og stump – som alle gæster på skift skal igennem, mens en basecamp med forfriskninger sørger for, at ingen er tørstige eller sultne mellem aktiviteterne. Kombiner dette med en fest om aftenen, og du og dine kollegaer vil få en dag, I ikke glemmer lige foreløbig.

UNDERHOLDNING + -

Vi underholder ikke ligefrem selv.. Men vi har en lang række dygtige samarbejdspartnere: musikere, DJ’s, komikere, foredragsholdere, publikumsinkluderende underholdere mm., som vi har gode aftaler med, og som kan være med til at krydre festen eller arrangementet og differentiere årets fest fra de forgående.

PERSONALEFESTER + -

Forkæl dine medarbejdere med en personalefest som huskes. Fester og sociale arrangementer i det hele taget er en god måde at fortælle medarbejdere, at de er værdsatte. Vores fornemmeste opgave er, at DU shiner og får high five fra dine kollegaer over, hvor fedt et arrangement du har sat op – med os i kulissen. Vi har en lang række julefrokoster, nytårsfester, sommerfester, jubilæumsfester og temafester bag os, og vi er også klar til at hjælpe dig i mål med din virksomheds forstående fest. Er I klar til at ruske op i traditionerne og lade os spice årets fester op?

Vi tager en uforpligtende snak om jeres muligheder, hvor vi naturligvis skræddersyr eventet, så det passer til dig, dine kollegaer og jeres budget.

KICK OFF + -

Kick off kan være rigtig mange ting. Skal din virksomhed skyde året godt igang, motivere dine medarbejdere, sætte fokus på et nyt produkt eller en ny vision for virksomheden, så kan vi hjælpe dig til at skabe et brag af et kick off. Dagen kan fx kombineres af fagligt og socialt indhold og afsluttes med en fed fest om aftenen. Om det er et komplet kick off eller dele af det, så står vi klar med rådgivning og kan hjælpe dig helt i mål med planlægning og afvikling.

Vil du vide mere? Så kontakt os!

“Dejligt selv at kunne deltage I festen, når man kan stole 200% på dem, der arrangerer den.”

– Carina Hansen, Leica Geosystems

“Alt klappede fra start til slut, både under planlægning og på selve dagen/aftenen, og vi glæder os til at samarbejde med dem igen!”

– Gitte Grøn Jensen, Marketing Project Manager, Colliers International

"Vi ønskede at give vores kunder en indsigt i vores forretning, og en oplevelse som kunne cementere vores brand. Og det synes vi absolut One Event Designers lykkes med, fordi de hele tiden havde fokus på detaljen.”

– Daniel Ricardo Lindholm, MSC, Mediterranean Shipping Company

"One Event Designers var meget professionelle og imødekommende overfor vores mange ønsker til dagen og de havde virkelig styr på tingene. Vi var meget tilfredse med arrangementet og vi vil klart anbefale dem til andre.”

– Pernilla E. G. Johansen, AS3

"I samarbejde med One Event Designers, fik vi afholdt en helt igennem forrygende dag for vores medarbejdere."

– Eva Stilbo, HR-Chef , AURA Energi

"Grundfos Corporate Guest services, der betjener cirka 3.500 gæster fra hele verden om året, har benyttet One som eventformidler siden slutningen af 00'erne. One er kendetegnet ved ekstrem grad af professionalisme, fleksibilitet og opfindsomhed!"

– Flemming Ebbesen Jensen, Grundfos Corporate Guest services

"One løfter en event fra en simpel idé til at blive en 360 graders oplevelse. Alt kan løses, også under tidspres og svære omstændigheder.”

– Mette Frost Schrøder, Projektchef, Bilka Marketing

"One Event Designers har været en formidabel samarbejdspartner. Alt klappede bare, og vi kunne bare feste løs uden at skulle bekymre os om formaliteterne."

– Susanne Tafteberg Bakmann, STARK Industri