i

Freelance Event koordinator

… til at lede planlægningen og afviklingen af firmaevents samt en masse andre spændende opgaver. Og er du en skarp koordinator med gode kommunikative evner, der kan styre et projekt helt i mål uden at miste overblikket? Så har vi måske et job til dig.

One Event Designers er en full service event virksomhed med ambitioner om at blive Danmarks mest innovative og uforglemmelige event designer og arrangør. Du kan blive en del af teamet, som hver dag arbejder engageret for at skabe unikke arrangementer for virksomheder i hele Danmark – det være sig sommerfester, teambuilding, julefrokoster og meget mere.

One Event Designers er en kreativ event virksomhed, hvor tankerne flyver højt, ambitionerne er kompromisløse, og arm bevægelserne er store. Der drøftes og udvikles højlydt og vidtrækkende i ét stort kreativt rum – alle bliver hørt, og alle vil høres, hvorfor det kan være nødvendigt at besidde en vis form for rummelighed, og men så sandelig da også evnen og ønsket om at blive hørt og set.

Om jobbet

Vi er på jagt efter freelance projektledere, som løbende kan tage projekter/events og varetage al planlægning og koordinering samt afvikling af disse. Du vil få løbende dialog med kunden for at imødekomme specifikke ønsker for arrangementet. Derudover skal du ikke være bleg for at gribe knoglen og snakke med en masse forskellige mennesker, da det er dig, der har kontakt til diverse leverandører og skal lave gode aftaler med disse. Derfor er det vigtigt, at du besidder en solid blanding af et køligt koordineringsoverblik og gode kommunikationsevner i både skrift og tale. Det vil være din rolle at styre projektet helt i mål og sikre, at alle gæster får en helt igennem god dag/aften. Det betyder af og til, at man må gå nogle ekstra mil og arbejdsdagene på afviklinger kan blive lange og trætte, men også her er det vigtigt at bevare overblikket og smilet på læberne. Vi har brug for dig, der tænker og arbejder selvstændigt og kreativt, og evner at kunne se det færdige resultat før puslespillet ikke engang er lagt helt færdigt. Derudover vil interesse og måske flair for sociale medier og online marketing også være et plus.

Vi mangler dig hvis du:

– Besidder et skarpt koordineringsmæssigt overblik og er en haj til at planlægge – Er detaljeorienteret og elsker Excel-ark og projektstyringsprogrammer
– Evner at have mange bolde i luften på en gang
– Er ansvarsbevidst, loyal og kan arbejde selvstændigt

– Er udadvendt og imødekommende
– Vil arbejde på et kontor med energi og drive
– Ønsker at opbygge et stærkt netværk i Aarhus

Vi kan tilbyde sparring, fleksibilitet, et alsidigt arbejde, ansvar, dejligt kontor på Marselisborg Lystbådehavn og gode kolleger.

Løn udbetales pr. event du planlægger og afvikler

Lidt af hvert som Event Designer:

Vi indkalder løbende til samtaler, så vi glæder os til at høre fra dig snarest muligt. Send din ansøgning til kenneth@oneeventdesigners.dk

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Kenneth Nielsen på ovenstående mail eller 70207676