Fra idé til evaluering_

Vi er med
hele vejen_

1

Mødet

Vi kommer ikke med færdige pakkeløsninger. Derfor er et tæt samarbejde med løbende dialog og møder helt essentielt for at sikre, at vi læser din virksomheds ønsker helt korrekt. Her lytter vi til jeres forventninger og tidligere erfaringer.

2

Konceptet

Konceptet bliver til på baggrund af vores møder og samtaler kombineret med vores mangeårige erfaring med at designe events med et tvist. Det handler om at se muligheder og vende det hele lidt på hovedet. Vi kaster en masse ideer op og koger de bedste sammen til et oplæg og et tilbud til jer.

3

Oplægget og tilbuddet

Vi vil fremlægge vores tanker og ideer og et samlet tilbud for det, vi ser som det helt rette setup for det specifikke arrangement. Vi vil rådgive, lytte og tilpasse, så tilbuddet matcher det event, som du drømmer om. Og bare rolig når aftalen er indgået, vil der ikke komme nogen økonomiske overraskelser – medmindre I selvfølgelig får den idé, at I pludselig vil have en lyserød elefant stående.

4

Planlægningen

Når du er tilfreds med tilbuddet, og vi begge har underskrevet kontrakten for det specifikke event, påbegynder vores projektleder planlægningen. Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg. Derfor holder vi dig løbende underrettet om, hvor langt vi er i processen, og tager dig med i vigtige beslutninger undervejs

5

Afviklingen

Vi står for alt logistik før, under og efter arrangementet. Vi holder snor i leverandører, overholder tidsplanen, og sørger for at alle detaljer lever op til det aftalte. Så alt, du skal gøre, er at læne dig tilbage og nyde eventet i dine kollegaers selskab.

6

Evalueringen

Vi vil hjertens gerne høre, hvordan I har oplevet både det endelige arrangement, men også samarbejdet med os. Kun gennem konstruktiv feedback kan vi udvikle os og skabe endnu bedre arrangementer for dig i fremtiden, og det vil vi så gerne. Vi tror på, at lange relationer giver det bedste output.

Kontakt os og hør, hvad vi kan gøre for dig!

    8000 Aarhus

    Marselisborg Havnevej 28

    Ring til os

    + 45 70 20 76 76

    Send en mail