Kelsen – Sommerfest

Sommerfest blev kick-startet med udfordrende aktiviteter!

Kelsen Group lever af at producere de lækreste småkager til alle kageglade mennesker derude. Til deres store firmafest havde ledelsen et ønske om at “ruske” lidt i medarbejderne ved at bringe dem i uvante situationer og udfordre dem lidt. Stadig skulle firmafesten være en understregelse af medarbejdernes hårde arbejde og en helt reel belønning og tak for gode resultater.

Vi planlagde derfor en firmafest, der strakte sig over en hel dag. Kickstartet af en lang række udfordrende aktiviteter.

Vi valgte Tirsbæk Gods ved Vejle fjord som den perfekte ramme for den daglange firmafest. I naturen omkring godset stod dagen først på land rover kørsel på stejle skråninger og i tæt bevokset skov. Herefter stod den på stomp-undervisning i skoven, hvor fællesskabet og stemningen blev løftet til helt nye højder, i takt med, at medarbejdernes rytmik blev testet. Aktiviteterne blev afsluttet med et udfordrende og underholdende spil “levende bordfodbold”, samt finurlige og gådefulde “mind opgaver”, hvor hukommelsen for alvor blev sat på prøve.

Selvom regnen på dagen var ustoppelig, var humøret og stemningen høj. Og der blev skabt en hel unik nærhed og et fællesskab mellem medarbejderne til firmafesten, der kun kan skabes af et så uforudsigeligt element som regnvejr.

Aften-delen af firmafesten stod på klassisk fest, med mad og drikkelse i rigelige mængder. Vi havde tømt laden på godset for gamle landbrugsmaskiner, og skabte i disse rustikke omgivelser en kulisse og scenografi, der fik medarbejderne til at måbe af begejstring.

Firmafesten endte således ud i en formidabel middag med gode vine, i en helt unik og rustik ramme. Senere dukkede selveste Sko/Torp op og fyldte laden med tonerne fra “On a Long Lonely Night” og andre hits, der fyldte firmafestens dansegulv til renden.

Antal gæster:
150
Date: