LMO – aktivitetsdag

Aktivitetsdag stor succes!

LMO ønskede at tage en arbejdsdag ud af kalenderen i september og give deres medarbejdere en god oplevelse. Vigtigt for ledelsen var at alle typer medarbejdere skulle tilgodeses i forhold til hvilke typer aktiviteter de ønskede, og så skulle de overraskes. Med det in mente bød dagen på Croquis, kanorace, Land Rover kørsel, sæbekasseløb samt streetfood servering.

INTIME OMGIVELSER OG EN FARVERIG PALET AF SJOVE OG UDFORDRENDE AKTIVITETER SATTE STEMNINGEN I HØJESTE GEAR HOS DE 375 GLADE OG ENGAGEREDE MEDARBEJDERE.

Valg af lokation faldt på en gammel kending, som ligger smukt ned til Gudenåen i fredelige og intime omgivelser – perfekt ift. de mange aktiviteter dagen skulle byde på. Den smukke højrems lade skabte desuden rammen for bespisning igennem hele dagen, samt et samlingssted hvor vi også afviklede et talkshow med medarbejdere fra LMO.

På trods af at vi ikke havde vejret med os, var det skønt at se nogle engagerede gæster hygge sig gennem hele dagen. Da vi sagde farvel til dem, var de glade, mætte og trætte, og vores opgave var fuldendt.

 

Kunde:
LMO
Antal gæster:
375
Date: