Grundfos – Fuld action

ACTION EVENT

Hvert eneste år byder Grundfos i Bjerringbro velkommen til mange tusinde gæster. De kommer fra alle tænkelige lande og kontinenter til Grundfos’ hovedkontor, hvor de skal opleve arbejdsgangene, stemningen, hilse på medarbejderne mv. Men der manglede noget.

Derfor kom Grundfos til os for knap 7 år siden med ønsket om at kunne tilbyde deres gæster noget særligt. Et velsmagende og til dels uventet krydderi på den menu, som de ellers blev tilbudt af Grundfos. Svaret blev action events.

I tæt samarbejde med Grundfos har vi derfor udviklet en lang række af action events og oplevelser, som vi kan tilbyde Grundfos’ gæster. Udviklingen tog omkring et år, og vi er stolte af udvalget, der tilbyder noget til enhver smag.

Hos os kan du få det, lige som du vil ha’ det. Vi udvikler og skaber skræddersyede action events, der er tilpasset lige præcis til dit arrangement.

Forud for gæsternes ankomst udvælges omhyggeligt, hvilke typer action events, der er optimale for lige netop disse gæster – afhængig af deres situation, øvrig tidsplan osv. Men vi kan altid finde en action event, der skaber begejstring, engagement og lige præcis giver det ekstra krydderi til turen, der gør den mindeværdig.

Hvilken type actions events er der tale om? Oftest arrangerer vi udfordrende og action-præget land rover kørsel i en stor grusgrav, hvor gæsterne rigtig kan få testet køreevnerne. En action event kan også være sejlads i den smukke Aarhus bugt med forfriskninger og en ølsmagning.

Vores action events kan tilpasses enhver situation og ethvert temperament. De foregår oftest for 12-20 gæster og har en varighed af ca. 2 timer.

Kunde:
Grundfos
Date: