Grundfos – Fuld action

ACTION EVENT

Hvert år byder GRUNDFOS i Bjerringbro velkommen til mange tusinde gæster. De kommer fra alle tænkelige lande og kontinenter til Grundfos’ hovedkontor, hvor de skal opleve arbejdsgangene, stemningen, hilse på medarbejderne mv. Men der manglede noget.
Derfor kom Grundfos til os for knap 7 år siden med ønsket om at kunne tilbyde deres gæster noget særligt. Svaret blev action events.

HOS OS KAN DU FÅ DET, LIGE SOM DU VIL HA’ DET. VI UDVIKLER OG SKABER SKRÆDDERSYEDE ACTION EVENTS, DER ER TILPASSET LIGE PRÆCIS TIL DIT ARRANGEMENT.

I tæt samarbejde med Grundfos har vi derfor udviklet en lang række action events og oplevelser, som vi kan tilbyde Grundfos’ gæster. Oplevelser, der skaber begejstring, engagement og lige præcis giver det ekstra krydderi til turen, der gør den mindeværdig.

I rækken af action events arrangerer vi bl.a. Land Rover kørsel i en stor grusgrav, sejlads i den smukke Aarhus bugt med forfriskninger og en ølsmagning, adrenalin kick i RIB-båd og Speedway simulator.

Vores action events kan tilpasses enhver situation og ethvert temperament. De foregår oftest for 12-20 gæster og har en varighed af ca. 2 timer.

Kunde:
Grundfos
Date:
Category: