< class="qodef-m-title entry-title qodef-content-grid "> KICK-OFF
< class="qodef-accordion-title"> Stedet + -

De rigtige rammer betyder alt! Derfor er en stor del af vores arbejde, at finde den helt rigtige lokation for dit arrangement. Vores research, netværk og mange års erfaring gør, at vi altid har masser af gode idéer – og vi ser muligheder, hvor andre ser begrænsninger. Derfor kan vi gøre dit arrangement til noget ganske særligt.

< class="qodef-accordion-title"> Maden + -

De fleste arrangementer kræver en vis forplejning. Vi sammensætter en menu, der passer til lejligheden. Uanset om det handler om et kortere møde eller et heldags arrangement, kan du være sikker på, at vi sørger for, at maden er afstemt til lejligheden.

< class="qodef-accordion-title"> Musikken + -

Ønsker du musik, kan det selvfølgelig også lade sig gøre. Om det handler om en intim baggrundsstemning, en DJ eller et festfyrværkeri med dansemusik, sammensætter vi et underholdningsprogram, der matcher dine ønsker.

< class="qodef-accordion-title"> Gæsterne + -

Det vigtige er, at dine gæster får den bedste oplevelse. Med mange års erfaring i at udvikle koncepter og arrangement for både store og små virksomheder, har vi specialiseret os i at sørge for, at der er lidt for enhver smag – både når det gælder mad, musik og andre indslag. Vi tager os af det hele, så dine gæster føler sig godt tilpas.

< class="qodef-accordion-title"> Særlige ønsker + -

Der er stort set ikke noget, der ikke kan lade sig gøre. Det er kun fantasien, der sætter grænserne – og her hos One sætter vi en ære i, at imødekomme dine ønsker, så vi kan skabe det absolut bedste arrangement for dig og din virksomhed.

f

Vil du vide mere? Så kontakt os!

“Dejligt selv at kunne deltage I festen, når man kan stole 200% på dem, der arrangerer den.”

– Carina Hansen, Leica Geosystems

“Alt klappede fra start til slut, både under planlægning og på selve dagen/aftenen, og vi glæder os til at samarbejde med dem igen!”

– Gitte Grøn Jensen, Marketing Project Manager, Colliers International

"Vi ønskede at give vores kunder en indsigt i vores forretning, og en oplevelse som kunne cementere vores brand. Og det synes vi absolut One Event Designers lykkes med, fordi de hele tiden havde fokus på detaljen.”

– Daniel Ricardo Lindholm, MSC, Mediterranean Shipping Company