Toprent – Indvielse af nyt domicil

Kreativ udvikling & iscenesættelse

Et nyt domicil i Stilling skulle indvies med messe om dagen og en uforglemmelig gallamiddag om aftenen.

Vi startede en kreativ udvikling op, hvor vi kredsede meget om, hvordan vi kunne iscenesætte deres nye domicil og nye logo samtidig med, at vi skaber nogle nærværende rammer til messeloungen og gallamiddagen i nogle rå ubenyttede lokaler.

Synet, der mødte medarbejderne ved ankomsten, var ekstraordinært! Vi havde belyst hele bygningens gavl med kraftige projektører, der bød velkommen til festen. En ankomst, der uden tvivl blev foreviget i hukommelsen.

Dagen startede med, at Skanderborgs borgmester klippede snoren og herefter var domicilet officielt åben. Gæsterne blev budt på et glas bobler af vores tjenere inden de gik i gang med messen. Loungen gav dem et uformelt frirum, hvor relationer kunne opbygges og plejes sammen med et godt glas vin, fadøl eller vand fra baren.

Ved ankomst til gallamiddagen ventede der gæsterne en helt ny oplevelse, idet vi havde transformeret loungen med runde borde, up lights og deres nye logo projekteret på væggene. Middagen var en lækker 3-retters portionsanrettet menu med komplementære vine. Efter middagen kunne gæsterne med en Gin og Tonic fra baren nyde lyden af The Hitmen, som underholdte med et bredt udvalg af klassikere og nye sange, som i den grad fik gæsterne på dansegulvet.

Kunde:
Toprent
Date: