MSC – Reception med bobler og strygerkvartet

Historisk reception

I januar 2016 skabte vi en historisk reception i Aarhus. Det var dagen, hvor verdens største containerskib fra MSC lagde til i Aarhus havn. Børsen skrev:

“Mediterranean Shipping Company overhaler Maersk som verdens største containerrederi, og markerer sin status med ankomst til Aarhus med verdens største containerskib.”

Det var en overraskelse for mange, at Maersk ikke længere var størst. Og det var derfor netop en markering af MSC Zoe som verdens største skib, MSC ønskede ved ankomsten til Aarhus havn. Det skulle markeres med en skelsættende reception på havnen, som vi blev udvalgt til at stå for.

Det blev en udfordring med et enormt tidspres – men vi er heldigvis ikke bange for den slags. Faktisk byder vi dem velkomne, fordi det ofte er forbundet med kreativitet og projektledelse, som netop er det, vi brænder for.

Aarhus havn er i fuld opblomstring i denne periode. Et kæmpe nyt domicil var så godt som færdig, men var på dette tidspunkt stadig ikke indviet eller godkendt til ibrugtagning. Vi synes dog, at domicilen ville danne den helt perfekte ramme om MSCs reception, og vi arbejdede derfor hårdt sammen med både Aarhus kommune og Aarhus havn for at realisere drømmen om at holde receptionen i netop denne bygning.

Det blev en udfordring med et enormt tidspres – men vi er heldigvis ikke bange for den slags. Faktisk byder vi dem velkomne, fordi det ofte er forbundet med kreativitet og projektledelse, som netop er det, vi brænder for. Med ihærdighed, omtanke, grundighed, og godt samarbejde lykkedes det da også at få godkendt domicilet til den forestående reception.

MSC er derfor de eneste der kan sige, at de var de første til at afholde reception i denne nye flotte bygning.

Ved ankomsten blev gæsterne budt indenfor med et glas bobler og de blide toner fra en strygekvartet. Små tapasanretninger blev delt rundt og kunne nydes, mens ledelsen i MSC foran storskærm præsenterede virksomheden og historien, der ledte til verdens største containerskib.

Receptionen var en succes, der med overdådighed markerede MSCs position som ejerne af verdens største containerskib.

Kunde:
MSC
Date: