Statoil – tilbage til 80’erne

Kendte kulisser forvandlet til sydende fest-hal

Da Statoil skulle holde en stor samlet personalefest, valgte de at udbyde arrangementet til licitation. 2 år forinden havde vi skabt en helstøbt autentisk oktoberfest. Helstøbt i både stemning og scenografi, om end analog i udtrykket.

Denne gang visualiserede vi en gennemført 80er fest. En bevægelse fra det analoge til det digitale udtryk. En 80er fest med alt fra det bedste fra 80erne, med lys og elektronik i fokus. Vi vandt licitationen og planlægningsarbejdet kunne gå i gang.

Venuet for denne store 80er fest blev en stor håndbold-hal i lokalområdet, der til dagligt huser alt fra badminton-træning til håndboldkampe. En hal, hvor også mange af de ansatte hos Statoil er vant til at komme for at heppe eller spille sport, i en ophedet og spændt stemning. Vores mission var i første omgang at få forvandlet denne kendte kulisse til en sydende 80er fest-hal, der separerede den forestående fest fra de normale oplevelser i hallen. 80er festen skulle være en oplevelse langt væk fra dagligdagen. En oplevelse med minder, der varer ved i lang tid fremover. Derfor var det første og vigtigste skridt at skabe den helt rette ramme om 80er festen, der ikke skabte associationer til hverken badminton eller håndbold.

Efter mange tanker og overvejelser omkring opgaven, kom vi frem til en simpel idé. Vi pakkede hele hallen ind som en julegave – en julegave med en overraskelse fra 80erne. Allerede fra ankomsten til festen blev det derved synligt, at her ventede ikke de sædvandlige vante oplevelser i hallen. Nej denne gang ventede en ægte ”gave” til festdeltagerne. En gave sendt fra et tidligere årti: en vaskeægte 80er fest.

Vi pakkede hele hallen ind som en julegave – en julegave med en overraskelse fra 80erne. Allerede fra ankomsten til festen blev det derved synligt, at her ventede ikke de sædvandlige vante oplevelser i hallen

Inde i gaveindpakningen var hallen oplyst af adskillelige projektorer, der på væggene afspillede animationer fra 80erne. Neonfarver, glitter og skæret fra diskokuglerne i loftet, fyldte hallen. Sammen med projektioner af disko-dansende mennesker, skabte vi en scenografi med autentisk 80er fest stemning.

Aftenens menu var naturligvis også helt klassisk og taget direkte ud af 80erne. Ægte rejecocktail til forret og culottesteg med sovs og kartofler til hovedret.

Statoils engagerede ansatte tog fantastisk imod 80er fest-temaet! Hallen vrimlede med neon, glitter, crepet hår og ikke mindst benvarmere. Faktisk dukkede en meget velligende Tom Cruise wannabe op, udstyret fra top til tå i Topgun-gear, der kunne smelte ethvert pigehjerte.

Og hvem skulle ellers stå for underholdningen til dette brag af en 80er fest, end selveste Tøse Drengene? Til tonerne af “Sig du ka’ li’ mig” og “Ud under åben himmel” spillede det ikoniske danske 80er band op til dans – og medarbejderne kvitterede med de bedste disko-dansemoves, vi længe har set.

Coverbandet The Hitmen fulgte efter og sikrede, at dansegulvet var fyldt med de 80er fest-klædte diskodansende medarbejdere resten af natten. Naturligvis til de største hits fra årtiet.

Kunde:
Statoil
Date:
Category: