Statoil – tilbage til 80’erne

Oops...
Slider with alias Oed_cases_statoil not found.

Kendte kulisser forvandlet til sydende fest-hal

2 år forinden havde vi skabt en helstøbt autentisk oktoberfest. Helstøbt i både stemning og scenografi, men analog i udtrykket. Denne gang skulle vi tænke i nye baner, og vi visualiserede derfor en gennemført 80er fest – en bevægelse fra det analoge til det digitale udtryk. En 80er fest med alt fra det bedste fra 80erne med lys og elektronik i fokus.

Lokation for denne store 80er fest blev en stor håndbold-hal i lokalområdet, hvor mange af de ansatte hos Statoil er vant til at komme.

Vores mission blev at forvandle denne kendte kulisse til en sydende 80er fest-hal, der separerede den forestående fest fra de normale oplevelser i hallen og ikke skabte associationer til hverken badminton eller håndbold.

Efter mange tanker og overvejelser, kom vi frem til en simpel idé. Vi pakkede hele hallen ind som en julegave – en julegave med en overraskelse fra 80erne.

Inde i gaveindpakningen var hallen oplyst af adskillige projektorer, der på væggene afspillede animationer fra 80erne. Neonfarver, glitter og skæret fra diskokuglerne i loftet fyldte hallen. Sammen med projektioner af disko-dansende mennesker skabte vi en scenografi med autentisk 80er-fest stemning.

Aftenens menu var naturligvis også helt klassisk og taget direkte ud af 80erne. Ægte rejecocktail til forret og culottesteg med sovs og kartofler til hovedret.

Statoils engagerede ansatte tog fantastisk imod 80er-fest-temaet! Hallen vrimlede med neon, glitter, crepet hår og benvarmere.

For at fuldende 80’er temaet spillede Tøse Drengene op til dans, og medarbejderne kvitterede med de bedste disko-dansemoves. Coverbandet The Hitmen fulgte efter og sikrede, at dansegulvet var fyldt med de 80er fest-klædte, diskodansende medarbejdere resten af natten.

Kunde:
Statoil
Antal gæster:
351
Date:
Category: