OK Benzin – Teambuilding med fuld fart

Da vi skulle arrangere et stort firmaevent for OK Benzin var vores første spørgsmål til ledelsen i marketingafdelingen: “Hvad skal gæsterne tænke?”. Svaret lød: “Solen skal skinne, alle skal have det godt, og bagefter skal de tænke tilbage på oplevelser, som giver gode minder om dejlige kollegaer en god arbejdsplan”.

Vi bad derfor til solguderne og begyndte forberedelserne, der skulle sikre resten. Odense blev valgt som værtsbyen, hvor alle medarbejderne skulle samles til den store firmaevent. Byen er oplagt, som en af de mest centralt beliggende i landet. Men derudover byder Odense også på unikke oplevelser, som vi inkorporerede i OKs firmaevent. Ja, og så skinner solen faktisk mere på Fyn end mange andre steder i Danmark, så her var der større chance for at vi kunne opfylde dette ønske også.

Firmaeventen foregik hele dagen. Medarbejderne ankom til Odense og skulle ved ankomsten fordeles ud på nogle på forhånd valgte oplevelser. Enten hemmelige steder i Odense ZOO, finurlige historier fra Odense centrum, eller sejlads i hurtige RIB-både i Odense havn, hvis man ønskede fart over feltet og et adrenalin-kick som start på firmaeventen.

Til aftendelen af firmaeventen skulle vi finde et venue, som ingen havde tænkt på før. Et sted, der netop kunne give mindeværdige oplevelser. Vi tømte derfor Remissen i Danmarks Jernbanemuseum. Ud med de flere tons tunge godsvogne og robust lokomotiver – her skulle OK holde sit firmaevent.

Ankomsten til firmaeventen skulle være ekstraordinær. Siden vi befandt os i hjertet af Odense, med togskinner ledende direkte ind i lokalet var det pludselig oplagt: gæsterne skulle naturligvis ankomme til firmaeventen i et smukt historisk godstog. Afgangen gik fra Odense banegård og var som taget ud af et eventyr. Servering af lette forfriskninger fra en serveringsdame, som det var i gamle dage. Og da toget ankom til jernbanemuseet var gæsterne forbløffede over dekorationerne og de flotte opdækkede borde, der med stil bød velkommen til OKs store firmaevent.

Efter en klassisk middag, der faldt i god jord blandt gæsterne, besøgte Jan Hellesøe fra Fuckr med din hjerne firmaeventen. Med tanketricks og illusioner efterlod han tabte kæber og måbende ansigter.

Kunde:
OK
Date:
Category: