smagsrummet_final

Hvem_

Smagsrummet er et eventsted i Aarhus C, som One Event Designers er medejer af. Vi kan derfor tilbyde fede og unikke lokaler i smilets by, MEN det betyder ikke, at vi kun afholder events i Smagsrummet. Vi skaber events hvor end vores kunder ønsker det, og vi kan trække mange andre spændende lokations op af hatten rundt i hele Danmark.

Hvor_

Smagsrummet har til huse ude på Jydsk Væddeløbsbane i Aarhus. Her er vi omgivet af den smukkeste natur, som danner de perfekte rammer til at skabe unikke events. Omgivelserne giver desuden mulighed for, at vi kan skabe anderledes aktiviteter og “teambuilding” lige ved festens lokation.

Hvad_

Smagsrummets 180 kvm kan transformeres, så udtrykket matcher kundens ønsker. Det gør vi bl.a. med vores 20 meter lange projekterings væg, hvor der kan køre video, billeder og animationer. I Smagsrummet holdes både VIP arrangementer med fx vinsmagning for en mindre gruppe mennesker, netværksmøder, aktivitetsdage, foredrag, dinner og fest med musik og bar. Her er plads til 120 spisende gæster og op til 200 stående. Er I endnu flere skal det ikke sætte begrænsninger, da vi kan inddrage andre dele af Væddeløbsbanens lokaler.

Er du blevet nysgerrig på, hvad Smagsrummet kan?

LÆS MERE PÅ

smagsrummet_final

Skal dit næste event afholdes i Smagsrummet?