EVENTBUREAU
MED OVER 10 ÅRS ERFARING

Firmaarrangement

For de flestes vedkommende er firmaarrangementer forbundet med noget positivt. Noget som medarbejderne i løbet af året ser frem til og samtidig ser tilbage på.

Det er noget alle medarbejdere har ejerskab i og som kan danne ramme om mange hyggelige stunder på arbejdspladsen, når der tales om fælles minder og oplevelser. Når der huskes tilbage på sit arbejdsliv, så er det oftest firmafester og lignende events der huskes bedst.

Lige netop derfor er der stor værdi i at lægge kræfter og ressourcer i det kommende firmaevent.

Et Eventbureau med tid til dig

Hos One Event Designers er vi bevidst om vores rolle når vi kontaktes af en kunde. Vi kalder os selv for et eventbureau og derfor forventes det, at vi er specialister i firmaarrangementer og events i alle afskygninger.

Derfor sørger vi altid for at have en medarbejder med brancheerfaring tilknyttet hvert enkelt projekt, så vores erfaringer med typiske faldgruber såvel som nemme veje til succes bliver fremlagt for jer så tidligt i forløbet som muligt.

Firmaarrangementer i Aarhus – eller en af de andre større byer!

Firmaarrangementer er fantastiske til at styrke relationerne på tværs af afdelingerne og samle medarbejderne og virksomheden. Når du tænker tilbage på dit arbejdsliv vil der altid være nogle firmaarrangementer der har sat sig tydeligere i hukommelsen end andre.

Det er oftest de firmaevents der er lagt ekstra kræfter og ressourcer i, som medarbejderne husker bedst. Vi vil rigtig gerne hjælpe jer med at lave en uforglemmelig aften, så er ansvaret for din arbejdsplads’ kommende firmaevent dit og skal firmaarrangementet afholdes i Aarhus eller i en af de andre større byer i landet?

Få skræddersyet dit næste firmaarrangement

Hos One Event Designers er der hjælp at hente. Står du derimod med taktstokken og er i færd med at undersøge, hvilke muligheder der er for at afholde det kommende firmaarrangement i Odense eller Ålborg, så har vi gode samarbejdsaftaler i samtlige større danske byer. Vi står klar som sparringspartner med bunkevis af gode idéer til, hvad lige netop din by kan tilbyde af unikke og spændende oplevelser for dine medarbejdere. Så søger du en festarrangør til dit næste firmaarrangement i Ålborg, så har vi setup’et til at kunne varetage jeres næste firmaevent.

Vi kan arrangere festen, der har alt inkluderet, eller vi kan facilitere dele af eventet og lade resten være op til dig. Det er helt op til jer. Hvis jeres firmaevent ikke nødvendigvis skal holdes i Aarhus eller en anden af de større byer, står vi selvfølgelig også klar til at løfte opgaven.

Der er stor forskel på de arrangementer og events, vi afholder for virksomheder. Nogle gange drejer det sig om et kundearrangement for blot 20 personer, som ønsker en hyggelig dag med segway og en sejltur i Vejle Fjord.

Andre ønsker et større firmaarrangement i eksempelvis Odense, hvor der er lagt op til en hel weekend med påhæng, teambuilding og festlige begivenheder. Der er mange muligheder for at få en uforglemmelig dag og aften med kolleger – og vi er til for at føre dem ud i livet.

kontakt os, hvis du er interesseret i at høre mere om mulighederne inden for unikke firmaoplevelser.

Få et skræddersyet firmaevent

Der er mange gode grunde til at vælge at lade et eventbureau styre løjerne til det næste firmaevent. Det er ved lejligheder, såsom firmafester og kundearrangementer, at både interne og eksterne relationer kan få et løft og hvor medarbejdernes netværk styrkes.

Ønsker du at få gode input og ideer til, hvordan dit næste firmaevent kan se ud, så tager vi gerne en uforpligtende snak om, hvad vi kan gøre for lige netop jer. Vi har erfaringer strækker sig fra Grundfos og OK Benzin til den lokale bankfilial, så vi har erfaring med events og fester med flere tusinde deltagere, men også små firmaevents som i højere grad fokuserer på nærvær og den enkelte medarbejder. Vi møder derfor sjældent en udfordring vi ikke tidligere har stået over for, så ved at trække på vores erfaring i dele eller hele forløbet, vil mange typiske udfordringer blive taget i opløbet.

Har du og dine medarbejdere særlige ønsker til mad, firmaoplevelser eller noget helt tredje, arbejder vi i kulissen for at opfylde jeres ønsker. Vi skræddersyr events, så de passer til både ønsker og budget, og vi bevarer overblikket og tager ansvar for, at tingene forløber, som de skal.

Det eneste du og dine kolleger skal gøre, er blot at læne jer tilbage og nyde et vellykket firmaarrangement, som du og dine medarbejdere og kolleger ikke vil glemme foreløbigt. Vi ser frem til at hjælpe dig og din virksomhed med et firmaevent i Aarhus, Odense eller en af de andre større byer i Danmark

Til lands, til vands og i luften – alt i unikke events

Ekstraordinære oplevelser kan noget særligt. Nogle oplevelser ligger sig i gråzonen mellem teambuilding og events. Denne gråzone kan stadig noget særligt uanset om der er ønske om fart og vind i håret eller afslapning og frokost i helt særlige omgivelser.

Vi har erfaring med at afholde events både til lands, til vands og i luften. Så skal kollegerne have baghjul i firmaets eget Segway løb, skal i sejle i rib-båd eller nyde det åbne hav på en stor skonnert inden frokosten til sommerfesten eller holde kundemøde i en luftballon, så han ikke kan stikke af før han har skrevet under på jeres aftale, så sørger vi for alt planlægning til afvikling af selve dagen. Vi tager os af alle opgaver – uanset om I er en større eller mindre virksomhed.

Alle har ret til gode oplevelser, som alle husker – og det garanterer vi, når du er kunde hos Ove Event Designers.

Skal vi afholde dit næste arrangement? Vi sidder klar til at hjælpe dig og vi ser frem til at høre fra dig