Referencer

 

 

 

One Event Designers har været en formidabel samarbejdspartner

“I forbindelse med vor årlige julefrokost for de ansatte i STARK Huset, var One en meget professionel sparringspartner i forberedelsesfasen og selve afviklingen, i de hyggelige lokale, som One Event Designers havde fundet. Alt klappede bare, og vi kunne bare feste løs uden at skulle bekymre os om formaliteterne. Vi kan kun anbefale Jer at bruge One Event Designers som arrangør af jeres næste fest.”

– Susanne Tafteberg Bakmann , STARK Industri

Løfter en event fra en simpel idé til at blive en 360 graders oplevelse

“Vi har flere gange arbejdet sammen med One Event Designers, og hver gang er det lykkedes dem at skabe en ramme og et rum for de events de har afviklet, så deltagerne har fået en rigtig god oplevelse.

Sparring med One Event Designers løfter en event fra en simpel idé til at blive en 360 graders oplevelse, med respekt for den grundlæggende tanke og konceptet. De er opfindsomme, erfarne og værner om det færdige produkt med en høj grad af professionalisme.

Ved den praktiske afvikling af en event oplever jeg også masser af professionalisme – alt kan løses, også under tidspres og svære omstændigheder.”

– Mette Frost Schrøder, Projektchef, Bilka Marketing

En helt igennem forrygende dag

“I samarbejde med One Event Designers, fik vi fredag d. 10. juni 2016, afholdt en helt igennem forrygende dag for vores medarbejdere.

Vi stod selv for arrangementet i løbet af dagen, og havde så indgået en aftale med One Event Designers om at stå for opdækning og bespisning. Dette blev klaret ud over alle forventninger – lige fra mad og drikke, opdækning i vores garage, lyssætning, veloplagte tjenere mv. var alt gennemført.

Samarbejdet med One Event Designers om at skabe denne uforglemmelige dag, har båret præg af stor professionalisme.”

– Eva Stilbo, HR-Chef , AURA Energi

Klart anbefale dem til andre

“Alle vores kollegaer havde en super hyggelig dag med nogle gode oplevelser.

One Event Designers var meget professionelle og imødekommende overfor vores mange ønsker til dagen og de havde virkelig styr på tingene.

Vi var meget tilfredse med arrangementet og vi vil klart anbefale dem til andre.”

– Pernilla E. G. Johansen, AS3

Grundfos Corporate Guest services

“Grundfos Corporate Guest services, der betjener cirka 3.500 gæster fra hele verden om året, har benyttet One som eventformidler siden slutningen af 00erne, altså 7-8 år.

One er kendetegnet ved ekstrem grad af professionalisme, fleksibilitet og opfindsomhed. Alle opgaver er blevet løst til UG og vi oplever altid en god sparring mellem vore ønsker og det, som One leverer. Det er et firma som har fingeren på pulsen og altid er parat til at gå nye veje og afprøve utraditionelle løsninger.
Med andre ord er Grundfos’ besøgsafdeling rigtig godt tilfreds med One.”

– Flemming Ebbesen Jensen, Grundfos Corporate Guest services

Verdens største containerskib, MSC ZOE

“Da verdens største containerskib, MSC ZOE, anløb i Aarhus Havn i begyndelsen af 2016, ønskede vi at markere dette hos MSC, Mediterranean Shipping Company.

Vi ønskede et event, ikke en klassisk reception! Og derfor søgte vi en sparrings- og samarbejdspartner, som havde forståelse for vores virksomhedskultur og målsætning, og som samtidig kunne give os masser af kreativt modspil. Og det har vi i den grad oplevet at One Event Designers var i stand til.

Vi ønskede at give vores kunder en indsigt i vores forretning, og en oplevelse som kunne cementere vores brand. Og det synes vi absolut One Event Designers lykkes med, fordi de hele tiden havde fokus på detaljen.

Det traditionelle receptionskoncept blev fejret godt og grundigt af vejen, og vi har fået et væld af positive tilkendegivelser fra vores kunder, som var meget imponeret af hele setuppet. Så stor tak til hele One Event Designers for jeres imødekommenhed og dedikation.”

– Daniel Ricardo Lindholm, MSC, Mediterranean Shipping Company

Kunder: