Om One Event Designers

Har du brug for et kompetent, kreativt og troværdigt eventbureau i Århus, Odense, Aalborg eller andre steder i landet, er vi hos One Event Designers et erfarent team med over 10 års erfaring inden for planlægning af firmafester, særlige begivenheder og alverdens events. Vi er professionelle i vores tilgang til både store og små events, men samtidig også kreative og punktlige helt ind til benet – det sikrer dig et veludført arrangement.

Har du et forestående event, hvor du har brug for en hjælpende hånd, så står vi klar til at hjælpe dig helt i mål.

Se vores cases her

Vi er ikke geografisk begrænset, da vi med glæde servicerer alle kunder, som har brug for vores ekspertise og kreative tankegang. Vi er den foretrukne eventarrangør hos både små og store virksomheder, hvilket skyldes, at vi altid lytter til vores kunders ønsker og behov og formår at samle trådene og bevare det gyldne overblik, som er en forudsætning for, at alt forløber som aftalt.

Alt i unikke events

Vi har erfaring med at afholde events både til lands, til vands og i luften. Foretrækker du at køre i Land Rover, sejle i rib-båd eller nyde det åbne hav på en stor sejlbåd inden dineren til firmafesten, sørger vi for alt fra planlægning til afvikling af selve dagen. Vi tager os af alle opgaver – uanset om I er en større eller mindre virksomhed . Alle har ret til gode oplevelser, som alle husker – og det garanterer vi, når du er kunde hos One Event Designers.

kontakt os her for uforpligtende tilbud