fbpx

OneEventDesigners

PROJEKTLEDER

Er du en skarp koordinator med gode kommunikative evner, der kan styre et projekt helt i mål uden at miste overblikket?

Så har vi måske et freelance (eller deltids-) job til dig.

One Event Designers er en full service event virksomhed med ambitioner om at blive Danmarks mest innovative og uforglemmelige event designer og arrangør. Du kan blive en del af teamet, som hver dag arbejder engageret for at skabe unikke arrangementer for virksomheder i hele Danmark – det være sig sommerfester, teambuilding, julefrokoster og meget mere.

Om jobbet

Vi er på jagt efter en freelance projektleder (eller deltidsprojektleder, hvis den rette findes), som løbende kan tage x antal projekter/events og varetage al planlægning og koordinering samt afvikling af disse. Antallet af projekter kan variere og aftales fra gang til gang.

Du vil få løbende dialog med kunden for at imødekomme specifikke ønsker for arrangementet. Derudover skal du ikke være bleg for at gribe knoglen og snakke med en masse forskellige mennesker, da det er dig, der har kontakt til diverse leverandører og skal lave gode aftaler med disse. Derfor er det vigtigt, at du besidder en solid blanding af et køligt koordineringsoverblik og gode kommunikationsevner i både skrift og tale.

Eventbranchen er til tider hård, og du skal derfor være drevet af at se dit projekt lykkes og se en glad og tilfreds kunde. Det vil nemlig være din rolle at styre projektet helt i mål og sikre, at alle gæster får en helt igennem god dag/aften. Det betyder af og til, at man må gå nogle ekstra mil og arbejdsdagene på afviklinger kan blive lange og trætte, men også her er det vigtigt at bevare overblikket og smilet på læberne.

Vi har brug for dig, der tænker og arbejder selvstændigt, og som, selvom der ikke er tale om et fast job, er loyal og prioriterer de projekter, du har sagt ja til. Derudover vil interesse og måske flair for sociale medier og online marketing også være et plus.

Vi mangler dig hvis du:

– Besidder et skarpt koordineringsmæssigt overblik og er en haj til at planlægge

– Er detaljeorienteret og evner at have mange bolde i luften på en gang

– Er ansvarsbevidst, loyal og kan arbejde selvstændigt

– Er udadvendt og imødekommende

– Vil arbejde på et kontor med energi og drive

– Ønsker at opbygge et stærkt netværk i Aarhus

 

Vi kan tilbyde sparring, fleksibilitet, et alsidigt arbejde, ansvar, dejligt kontor i Aarhus og gode kolleger.

Vi indkalder løbende til samtaler, så vi glæder os til at høre fra dig snarest muligt.

Send din ansøgning til kenneth@oneeventdesigners.dk
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Kenneth Nielsen på ovenstående.