Firmaarrangement med alt inkluderet

Skal du afholde et firmaarrangement i Odense, Århus, Aalborg eller andre steder i landet? Hos One Event Designers er vi specialister i at lave skræddersyede firmaevents. I mere end 10 år har vi hjulpet snesevis af virksomheder med at planlægge, arrangere og føre succesfulde firmaarrangementer ud i livet. Er du ved at afsøge mulighederne for afholdelse af firmaevent i Århus, Odense eller Aalborg, har vi gode kontakter i de respektive byer, hvorfor vi kan skabe det perfekte setup til jeres næste arrangement. Vi kan arrangere festen, der har alt inkluderet, eller vi kan facilitere nogle enkelte løsninger. Det er helt op til jer. Er storbyen ikke jeres kop te, står vi også klar til at løfte opgaven.

Der er stor forskel på de arrangementer og events, vi afholder for virksomheder. Nogle er blot 20 personer, som ønsker en hyggelig dag med segway og en sejltur, mens andre skal have et større firmaarrangement i Århus eller eksempelvis Odense eller Aalborg, hvor der måske er festlige begivenheder i en hel weekend med påhæng. Der er mange muligheder – og vi er til for at føre dem ud i livet. Så kontakt os, hvis du er interesseret i at høre mere om mulighederne inden for unikke firmaoplevelser.

Få et skræddersyet firmaevent

Ønsker du at få gode input og idéer til, hvordan dit næste firmaevent i Århus kan se ud? Vi tager gerne en uforpligtende snak om, hvad vi kan gøre for jer. Og det er ikke så lidt endda. Faktisk plejer vi at sige, at det stort set kun er fantasien og økonomien, der sætter grænser. Vi har afholdt events og fester med helt op til 5.000 deltagere, så vi er vant til at varetage store som små firmaevents.

Har du særlige ønsker til sjove begivenheder, mad, firmaoplevelser eller noget helt fjerde, er vi til for at gøre dine drømme til virkelighed. Vi skræddersyr eventet, så det passer til både målgruppen og budgettet, og vi bevarer det gyldne overblik og sørger for, at tingene forløber, som de skal. Du kan blot læne dig tilbage og nyde et vellykket firmaarrangement, som dine medarbejdere og kolleger ikke glemmer foreløbigt. Vi ser frem til at hjælpe dig og din virksomhed med et firmaevent i Århus, Odense eller Aalborg, som er i særklasse.

Vi ser frem til at høre fra dig på telefon 70 20 76 76 eller e-mail: kontakt@oneeventdesigners.dk. Vi står klar til at hjælpe dig med dit firmaarrangement i Århus, Aalborg eller måske Odense. 

se vores cases her

kontakt os her for uforpligtende tilbud