Unikke firmaarrangementer

Søger du en festarrangør i Aarhus, Odense, Aalborg eller andre steder i landet, har vi i One Event Designers mere end 10 års erfaring med planlægning af events, sommerfester, julefrokoster, teambuilding, jubilæum og meget mere for såvel små som store virksomheder.

Vi kan arrangere en hel firmadag eller weekend med en afsluttende firmafest, hvor alle medarbejdere og familier kan være med – vi dækker hele landet, så hvis du er interesseret i andre lokationer end storbyerne, er det intet problem. Som professionel festarrangør har vi fokus på dine behov. Uanset om du skal holde stor firmafest eller en dag med masser af teambuilding, der binder jer tættere sammen i virksomheden, er vi den rette til opgaven.

Vi forstår, hvad der skal til for at skabe et succesfuldt arrangement, da vi har hjulpet mange virksomheder gennem årene med at arrangere nogle helt unikke arrangementer – lige fra ide til eksekvering. Vi har altid kunden med på råd i alle faser af et arrangement. Vi kan naturligvis også stable en firmafest på benene med kort varsel, hvis du har brug for en kompetent festarrangør her og nu. Lad os om at varetage dit event, så du i stedet, under selve arrangementet, kan bruge tiden på at have det sjovt med dine medarbejdere og kollegaer.

Firmafest for alt mellem 20 og 5.000 gæster

Som et erfarent eventbureau har vi ekspertise i at skabe den helt rigtige sammensætning af begivenheder. Vi kan klare alt fra det mere stilfærdige event til det store adrenalinkick, hvor der er gang i den. Har du brug for gode idéer til, hvordan en sådan dag eller weekend kan se ud, har vi altid masser af gode input til, hvordan vi kan strikke et event sammen, der passer jer. Vi tager en uforpligtende snak om jeres muligheder, hvor vi naturligvis skræddersyr eventet, så det passer til Jeres medarbejdere og budget.

Skal du bruge en festarrangør i Aarhus, Odense, Aalborg eller andre steder i landet, der kan tage sig af alt fra idé til handling, er vi klar til at hjælpe Jer. Vi er yderst professionelle i hele processen, og vi gør en dyd ud af at imødekomme Jeres behov og krav, og afholder alle de møder der skal til for at I er trygge og vi kommer sikkert i mål. Vi lever af glade og tilfredse kunder, som sætter pris på vores evne til at levere et vellykket og gennemført event.

se vores cases her

kontakt os her for uforpligtende tilbud

 

 

Skal vi afholde dit næste arrangement? Vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ziggie W. Madsen

Event Designer

+45 28 73 74 40 |

Stefan Olsen

Event Designer

+45 26 13 58 50 |