fbpx

OneEventDesigners

EVENT DESIGNER, ACCOUNT MANAGER

 

One Event Designers udvikler, designer og gennemfører events for de største – og for de mindste virksomheder i Danmark, og indimellem også for dem midt imellem!

Den ene dag har vi 10 gæster fra det udvalgte team i virksomheden, som skal opleve hinandens finurligheder i en eftermiddag, indeholdende teambuilding fra det adrenalinfyldte til det afslappede og meditative. Den anden dag har vi 1000 gæster fra en af Danmarks største virksomheder til den historiske jubilæumsfest i de smukke og lækre rammer. Alle de andre dage skaber vi firmadage, sommerfester, og julefester for produktionsvirksomheder, handelsvirksomheder og servicevirksomheder, typisk virksomheder med 100 – 300 medarbejdere, som alle har et inderligt ønske om at glæde og motivere såvel medarbejdere som kunder.

One Event Designers er en kreativ event virksomhed, hvor tankerne flyver højt, ambitionerne er kompromisløse, og armbevægelserne er store. Der drøftes og udvikles højlydt og vidtrækkende i ét stort kreativt rum – alle bliver hørt, og alle vil høres, hvorfor det kan være nødvendigt at besidde en vis form for rumlighed, og men så sandelig da også evnen og ønsket om at blive hørt og set.

Vi har brugt mange år på at skabe en forståelse for virksomheder, og de behov der er tilstede, og vi kan derfor glæde os over, at vi laver flere events end nogensinde. Så i al sin enkelthed, har vi brug for at styrke organisationen, for at understøtte og sikre en fortsat vækst, som alene det sidste år har været den største vækst i virksomhedens historie.

Hvem er den rette Event Designer

Som Event Designer får du selvstændigt budgetansvar for salg til nye kunder, herunder analyse af kundens situation, ønsker og behov, og udvikling af det helt rette design for eventet. Du får til opgave at opbygge et netværk, og dermed sikre at kvantiteten er høj og rigtigt prioriteret, således kvaliteten resulterer i opfyldelse af målsætning og budget.

Arbejds Basen vil være fra vores kontor i Aarhus, men det meste af arbejdet vil foregå hos kunderne på deres domicil. Geografisk vil du skulle varetage nye kunder i hele Danmark. Så du skal påregne en del rejseaktivitet.

Den rette kandidat har erfaring med opsøgende salg med fokus på salg af ideer frem for salg af produkter. Det vil være afgørende for succes, at kandidaten er i stand til at kommunikere på et højt niveau i organisationen, og det vil derfor være en fordel med en forståelse for, og interesse for de emner der optager virksomhedsledere i hverdagen.

Den rette kandidat kan se sig selv i spejlet og nikke anerkendende og positivt om sig selv til nedenstående:

  • Udadvendt person, der forstår at skabe relationer i enhver social sammenhæng
  • Stærk kommunikativ, både skriftligt mundtligt
  • Begavet med evnen til at analysere, og forstå andre mennesker, og forstår vigtigheden i at kunne præsentere ideer og løsninger, der matcher analysen
  • En person, som ikke tøver med at kontakte kunden pr. telefon, når mulighed og situation kræver det
  • Problemfri bruger af Office pakken
  • Selvstændig person med evnen til at løse problemer på vejen mod målet, og dermed drives af ønsket om at omsætte målsætninger til resultater og være en udpræget HUNTER

One Event Designers tilbyder

One Event Designers tilbyder et fleksibelt og uhøjtideligt arbejdsmiljø, hvor der er plads til de skæve tanker, og hvor det forventes at dem der er en del af vores hold, forstår at den der har evnen, har forpligtelsen, og den der har ansvaret har det endegyldigt. Vi går aldrig på kompromis med matchet mellem det aftalte og det vi gennemfører, uanset hvor langt vi skal gå, hvor mange km. vi skal køre, hvor mange gange vi skal køre dem, og hvor få timer vi kan sove om natten. Til gengæld, nyder vi den gode Champagne når vi kommer først og sikkert i mål.

Lidt af hvert som Event Designer

  • Det forventes af du har kørekort og egen bil.
  • Vi stiller telefon og computer til rådighed
  • Du vil blive tilbudt en attraktiv lønpakke bestående af en garanteret minimumsløn + provision.

Jobstart er snarest muligt.

Ansøgning og gerne en personlighedstest(DISC) sendes til Kenneth Nielsen på kenneth@oneeventdesigners.dk

For yderligere spørgsmål kan Kenneth kontaktes på 20 14 18 34