Tempur – Teambuilding i unikke omgivelser

Aktiviter for enhver smag

Tempur ønskede at skabe en dag med unikke firmaaktiviteter for deres ansatte, og vi gik kreativt til planlægningen. Første del var af afklare, hvilke typer af firmaaktiviteter de ønskede sig – og om vi kunne komme op med nogle forslag, som de ikke selv havde overvejet, men som ville passe perfekt til deres situation og team.

Konceptet blev en aktiv eftermiddag med en bred vifte af forskellige firmaaktiviteter. Mountainbikes, land rover kørsel, bueskydning og klassiske teambuilding-øvelser. En variation af aktiviteter, designet til at underholde og udvikle teamet. Eftermiddagen skulle kulminere i en festlig aften med god mad og underholdning.

Næste del var at finde en perfekt unik lokalitet til firmaaktiviteterne. Brahesborg Gods’ smukke bygninger blev løsningen. Den unikke natur, der omringer godset blev den perfekte ramme om den aktive eftermiddag. I skovene lavede vi ruter til både mountainbike- og land rover kørsel. Faktisk måtte land rover instruktøren igang med motorsaven for overhovedet at sikre, at bilerne kunne komme igennem. Det endte ud i nogle meget udfordrende firmaaktiviteter i naturen, hvor medarbejdernes mod og kørevener blev rigeligt testet.

På græsplanen foran godset foregik de mere “rolige” af firmaaktiviteterne – nemlig bueskydningen og de klassiske teambuildingøvelser. Det foregik i hold, hvor samarbejde og “holdånd” var de vigtigste vinder-ingredienser.

Til festen om aftenen havde vi ryddet godsets historiske maskinværksted og forvandlet det til et forrygende festsal med en rå stemning. Maskinværkstedet har aldrig før været brugt til sociale arrangementer, så det var unikt, at Tempurs ansatte fik muligheden for at tilbringe aftenen her. Det var nu eftermiddagens firmaaktiviteter skulle kulminere i en sjov og mindeværdig aften. Den lækre mad, kombineret med tonerne fra en dygtig DJ løftede oplevelserne og stemningen til højdepunktet.

Kunde:
Tempur
Date: