Om One Event Designers

Har du brug for et kompetent, kreativt og troværdigt eventbureau i Århus, Odense, Aalborg eller andre steder i landet, er vi hos One Event Designers et erfarent team med over 10 års erfaring inden for planlægning af firmafester, særlige begivenheder og alverdens events. Vi er professionelle i vores tilgang til både store og små events, men samtidig også kreative og punktlige helt ind til benet – det sikrer dig et veludført arrangement.

Har du et forestående event, hvor du har brug for en hjælpende, så står vi klar til at hjælpe dig helt i mål.

Vi er ikke geografisk begrænset, da vi med glæde servicerer alle kunder, som har brug for vores ekspertise og kreative tankegang. Vi er den foretrukne eventarrangør hos både små og store virksomheder, hvilket skyldes, at vi altid lytter til vores kunders ønsker og behov og formår at samle trådene og bevare det gyldne overblik, som er en forudsætning for, at alt forløber som aftalt.

Alt i unikke events

Vi har erfaring med at afholde events både til lands, til vands og i luften. Foretrækker du at køre i Land Rover, sejle i rib-båd eller nyde det åbne hav på en stor sejlbåd inden dineren til firmafesten, sørger vi for alt fra planlægning til afvikling af selve dagen. Vi tager os af alle opgaver – uanset om I er en større eller mindre virksomhed . Alle har ret til gode oplevelser, som alle husker – og det garanterer vi, når du er kunde hos One Event Designers.

Ring 70 20 76 76 – eller kontakt os her for uforpligtende tilbud

Se vores cases her

JOB: Freelance Account Managers til Jylland/Fyn & Sjælland

Som Account Manager får du selvstændigt budgetansvar med salg til nye kunder. Det betyder, at du får ansvaret for at tage kontakt til nye kunder, afholde møder, analysere virksomheden og på den måde afdække deres behov. Du vil blive hjulpet godt på vej af vores interne organisation, der har mere end 10 års erfaring med udvikling af unikke events.

Efter dit salg overdrager du opgaven videre til vores projektledere, der kan omsætte dit salg til et fantastisk arrangement.

Arbejdsbasen vil være fra dit eget hjemmekontor eller vores kontor i Odder, men det meste af arbejdet vil naturligvis foregå hos kunderne på deres domicil.

Geografisk søger vi en, til at varetage nye kunder på hele Sjælland, og en til at varetage Jylland/Fyn.

Kan du se dig selv med et job som Freelancer med en fleksibel arbejdsdag og frihed under ansvar, og genkende følgende egenskaber i dig selv, er det måske dig vi mangler i vores stærke team?

  • En udadvendt person, der forstår at skabe relationer i enhver sammenhæng
  • Stærkt kommunikator, både skriftligt og mundtligt
  • Kan fremstå troværdig, tillidsvækkende og imødekommende
  • Analyserende med evnen til at forstå kundens behov og omsætte dette til praksis
  • Handlingsstærk og ikke bange for at gribe telefonen, når situationen kræver det
  • Problemfri bruger af Office-pakken
  • Selvstændig med evnen til at løse problemer på vejen mod målet

Vi tilbyder

Vi kan tilbyde et fleksibelt og uhøjtideligt arbejdsmiljø, hvor der er plads til de skæve tanker.

One har et fantastisk godt Brand, og en attraktiv referenceliste, hvor vi bl.a. har leveret til STARK, VESTAS, OK Benzin, Grundfos, Statoil, MSC og mange flere.

Vi går aldrig på kompromis med det aftalte med kunden og det vi gennemfører, uanset hvor langt vi skal gå, hvor mange km. vi skal køre, hvor mange gange vi skal køre dem, og hvor få timer vi kan sove om natten.

Det forventes at du har kørekort, egen computer og adgang til bil.

Du vil blive tilbudt en resultatorienteret løn, som betyder at du tjener penge når du har solgt en opgave.

Hvem er vi?

Vi udvikler, designer og gennemfører events for de største og mindste virksomheder i Danmark, og indimellem også for dem midt imellem!

Den ene dag kan vi have 10 gæster fra et team i virksomheden, som skal opleve hinandens finurligheder med noget teambuilding en eftermiddag. Det kan være alt fra noget adrenalinfyldt til noget mere afslappede og meditativt.

Den anden dag kan vi have 1.000 gæster fra en af Danmarks største virksomheder til en historiske jubilæumsfest i smukke og lækre rammer.

Alle de andre dage skaber vi firmadage, sommerfester, temafester, julefester og meget andet for produktionsvirksomheder, handelsvirksomheder og servicevirksomheder.

Typisk er vores kunder virksomheder med 100-1000 ansatte, som alle har et inderligt ønske om at glæde og motivere såvel medarbejdere som kunder.

Vi er en kreativ eventvirksomhed, hvor tankerne flyver højt, ambitionerne er kompromisløse, og armbevægelserne er store. Der drøftes og udvikles højlydt og vidtrækkende i ét stort kreativt rum, hvor alle bliver hørt, og alle vil høres. Derfor er det nødvendigt at besidde en vis form for rumlighed, men så sandelig også evnen og ønsket om at blive hørt og ikke mindst set.

Send ansøgning til Direktør Kenneth Nielsen på kenneth@oneeventdesigners.dk.