Om os

Vi brænder for at skabe tætte relationer for både store og små arbejdspladser i hele Danmark. Vi vil sikre din virksomhed optimal samarbejde afdelingerne imellem. Styrke både intern og ekstern kommunikation der sikrer værdifulde og langvarige relationer. Vi tror nemlig på at glade medarbejdere skaber større værdi for din virksomhed og at en tæt kontakt til kunder og leverandører giver en bedre bundlinje.

Gennem uforglemmelige oplevelser og arrangementer, som er målrettet din situation, brander vi din virksomhed bedst muligt til medarbejderne, leverandørerne, kunderne … – eller hvem du end ønsker at give et helt særligt minde. Intet projekt er for stort eller småt for One Event Designers, vi er fleksible og tager opgaven seriøst uanset om det er intime arrangementer, teambuilding, jubilæumsfest eller årets sommerfest der skal være noget ganske særligt.

Vores dedikerede medarbejdere gør et stort arbejde ud af lære din virksomhed at kende, så vi kan udvikle et 100% skræddersyet arrangement ud fra dine ønsker og behov …. – ønsker som I måske endnu ikke er klar over er mulige. Med 10 års erfaring i at skabe og gennemføre events for alt imellem 20-5000 mennesker, sikrer du dig hos One Event Designers en kompetent ambitiøs samarbejdspartner.

Men festen stopper ikke her! … One Event Designers er nemlig meget mere end det!

Så hvis du trænger til et adrenalinkick, en særlig oplevelse med dem du holder af eller blot lidt krydderi til tilværelsen, så har vi en række anderledes og udfordrende arrangementer til jer.

Se de unikke oplevelser her!